Advies en (marketing)ondersteuning voor ZZP'ers

Pica2Consultancy

U wilt uw dienst of product in de markt zetten. Uiteraard kunt u zelf aan de slag gaan, maar dan loopt u tegen een heleboel termen aan: SEO, SEM, Adwords, social media, conversie… ‘Wat is nu de juiste weg? Hoe bereik ik nu mijn doelgroep?’ zult u denken. En niet onbelangrijk: hoe zet u uw marketingbudget zo efficiënt mogelijk in met maximaal resultaat?

Pica2 helpt bedrijven met hun marketingactiveiten in de breedste zin van het woord. Dit kan bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld het realiseren van een website, het opzetten of uitbreiden van e-mailmarketing of marketing-automation, content schrijven voor jouw bedrijfsbrochure of tekstschrijven voor jouw website. Al deze onderdelen zijn ondergebracht in drie afdelingen:

?

Pica2Consultancy
Alles voor advies en begeleiding: marktonderzoek, opstellen ondernemingsplan, marketingondersteuning zoals coördinatie en contentplanning.

?

Pica2Marketing
Alles voor opzet en uitvoering op het gebied van (online) marketing: E-mailmarketing, SEO (Search Engine Optimisation), content schrijven en beheren, social media.

?

Pica2Studio
Alles op het gebied van design & hosting: logo en huisstijl ontwikkeling, grafisch ontwerp promotiemateriaal (online en offline) realisatie website al dan niet met hosting.

Integrale aanpak

Door de brede inzetbaarheid op alle (marketing)vlakken is een integrale aanpak mogelijk. Daarmee wordt voorkomen dat zaken dubbel gedaan worden en u overzicht verliest over wat er allemaal loopt.

Kortom: een efficiënte inzet van middelen met een optimaal resultaat. Voor uw bedrijf!

Bel voor meer informatie of maak een afspraak om de mogelijkheden bij een kopje koffie (of thee) te bespreken.